5.10.24 - (0)

Leeslinks voor op zondag:

Anniemal Turns 20
Stereogum over het (vorige week) twintig jaar geleden verschenen debuutalbum van Annie, Anniemal. Het meest herkenbare stukje is tegen het einde, waarin wordt beschreven hoe een concert van Annie in New York vooral memorabel is omdat het zo gezellig hangen is met alle popcritici die het publiek vormen. Bij Annie's optreden in Paradiso iets eerder was de zaal ook vooral gevuld met muziekbloggers.

The Life and Times of…Stephen Malkmus
Interview met Stephen Malkmus. Over Shirley Collins, de 5th Dimension, John Williams' Stoner (en opvallend genoeg helemaal niet over z'n nieuwe supergroep, The Hard Quartet).

Nigeria’s Twin Musical Pioneers
Interview met de Lijadu Sisters. Een aantal van hun albums uit de jaren zeventig zijn net heruitgebracht door Numero.

The Real-Life Diet of Thurston Moore
Inrerview met Thurston Moore. Over bagels, vroeg opstaan en z'n nieuwe carriere als schrijver.

Pop Muzik September 2024
Audiobonus. Ik bracht ook in september weer veel te veel tijd door op Bandcamp maar het levert wel een mooie playlist met bijna twee uur aan toffe nieuw( ontdekt)e muziek op.

Sweaty Ceilings
De t-shirts in het plaatje bovenaan vandaag is een van de perks die onderdeel zijn van de crowd funding campagne voor Sweaty Ceilings, een nieuw boek over Londonse concertzaaltjes als de 100 Club, Cafe Oto, de Shacklewell én Sebright Arms, de Lexington en vele anderen.



pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics